F

SEGMEN XX-TRA FOLLOWERS

Saturday, 17 September 2011 Saturday, September 17, 2011




sape2 yg berniat nk banyakkan follower, b0ley lar join nie keyyy
cheesseeee..

dieyla dah tag 3 kawan dieyla
qis
dalila

mira


9 lovely notes

MUKAKU TEBAL 10 INCI

Saturday, September 17, 2011


what's up sume..


lame x p0st kt bl0g nie
ari nie, dieyla nk cite sesuatu
tarik nafas sume...
hembussss...
okeyyy
dah
dah
larr...


kejadian nie brlaku kt sk0lah dieyla yng 'tercinta'
nak tau ape yg trjadi?
kalau dieyla citer, k0rang jngan nk gelak2 kt dieyla keyyy
no no no 





ari rabu yg lepas, 
mcm biase lar dieyla pergi prhimpunan pagi
pastu ade cg yg nak cakap kt dpn
nak tau cg tu ckp ape?
cg tu nk cakap pasal KEPUTUSAN UJIAN PRA OTI-2
mrkah dieyla untuk exam kali ni teruk gier
siap ade yg GAGAL lagi


cg pon pnggil lar name yg dpt straight A 
pastu, nak jadi ke cerite, 
cg pnggil jugak org yg gagal
pastu, cg panggil lar name dieyla
'ASHMA ADILAH'
dup dap dup dap jantung dieyla
dengan malu yg teramat sangat, dieyla terpakse la bangun
abis sume tng0k dieyla
x au lar sume tu nak kutuk ke, nak ckp takziah ke,
whatever..
ADE AKU KESAH??
so, tu jer la yg dieyla nk cite ari niey
bye bye..













p/s: dieyla dah giler kat yoseob !!!       nak yoseob nak yoseob :)

0 lovely notes

KATA- KATA HIKMAH

Friday, 16 September 2011 Friday, September 16, 2011



 Renungkanlah..
Jangan berputus-asa kerana biasanya anak kunci terakhirlah yang dapat membuka kunci.

Kemahuan yang tinggi akan mengubah persepsi seseorang terhadap sesuatu sehingga yang mustahil pun boleh terjadi.

Lebih baik berusaha menyalakan lilin dari menyumpah kepada kegelapan.

Jangan takut dan segan untuk setiap tindakan yang anda lakukan.Seluruh kehidupan adalah satu ujian. 

Orang yang berjaya ialah orang yang melakukan tindakan yang tidak mampu diimaginasikan oleh orang lain, malah tidak mampu dilakukan oleh orang besar sekalipun.

Sebelum mencela pasangan hidupmu, bayangkan mereka yang masih menghiba untuk dikurnia jodoh.


0 lovely notes

ubat hati seorang muslim

Wednesday, 7 September 2011 Wednesday, September 07, 2011









PERTAMA baca Qur'an dan maknanya

KEDUA solat malam dan dirikanlah

KETIGA berkumpullah dengan orang soleh

KEEMPAT perbanyakkan berpuasa

KELIMA zikir malam perpanjangkan 


p/s: Jangan takut dan segan untuk setiap tindakan yang anda lakukan.Seluruh kehidupan adalah satu ujian.



0 lovely notes

u & i

Wednesday, September 07, 2011









♥your the PEANUT to my BUTTER ,♥

♥your the STAR to my BURST,♥

♥your the M to my M,♥

♥your the POP to my TART,♥

♥your the MILKY to my WAY,♥

♥your the FRUIT to my LOOP,♥

♥your the MILK to my DUDS,♥

♥your the LUCKY to my CHARMS,♥

♥your the ICE to my CREAM,♥

♥your the SWEET to my TART,♥

♥your the HERSHEY to my KISSES,♥

♥your the MILK to my SHAKE,♥

0 lovely notes

JOM JOIN FIRST GIVEAWAY gulagulapelangi :)

Monday, 5 September 2011 Monday, September 05, 2011


hello hello hello..
kopi atau milo..
hehehe
pandai dieyla buat lawak 
*prasan jer lebih
key key..
serious niey..
assalamualaikum sume kaki bl0gger
ari niey, dieyla ade terjumpe..
terjumpe ape??
nak tau ker??
ok 
larrhh
dieyla bagitau
dieyla ade terjumpe GA yg sngat menarik
nak tau lagiii tak ??
mestilah nak kan..

tekan kat cni
hahhh
niey dieerr..
c0mey kan akak gulagula niey kan..
akak gulagula niey suruh 
senaraikan 3 jenis hadiah yng dieyla nak
keyy..
first, dieyla nak 
phone keychains yg c0mey lagi cute
second, dieyla nak
phone c0ver for m0del W8
*dieyla nak sangat-sangat
and last skali, dieyla nak
satin shawl
*teringin cngat nak 

thats all..

p/s: to akak gulagula, epy bornday yng akan dtng x lame lagi,..n dieyla nak sangat bnde-bnde 2..plezz akak

 *muke kesian

*muke sedey..

tag:
myra

ella arina

bye sume..
slamat malam..



0 lovely notes

1st giveaway dari zeroempty

Monday, September 05, 2011


assalamualaikum...
search bl0g nie key :)

hai sume 
korang ape khabar?
sehat tak?
ke demam?
ke selsema?
*bolox
korang mestilah sehat kan..
*doppasa

korang nk tng0k tak
angpau raye dieyla
hah?
korang nak ke, tak nak ker, 
korang kene tng0k jugak
hehehe
*memakse sungguh dieyla nie*

tadaaa...
.
.
.
.
.
.
.
.

jeng jeng jeng ..
niey dier 


ambik kau!!
hehehe
klakar giler 
angpau nie

tag:
myra

...........................................................


2 lovely notes

DUIT RAYA GIVEAWAY BY SYAN PUNYE BLOG

Monday, September 05, 2011



assalamualaikum,..
x jawab d0se tau

selamat hari raye 
dieyla ucapkan 
kpd sume kaki bl0gger 
sm0ge syawal kali ini lebih bermakna 
buat k0rang sume 
:)

sape nak duit raye 
angkat tangan!!
kalau nak, korang j0in lar GA nie key,..
k0rang bley search bl0g nie 

        http://syanpunyabelog.blogspot.com/2011/09/my-first-ga-ever.html
hadiah die bez giler :)

korang ikut lar syarat yg die nak key..
sm0ge berjaye 
selamat hari raye sume
datang raye kt umah dieyla key ...

niey, dieyla tag 3 org kwn dieyla
qis
myra
dalila

p/s: to kak syan, thengs banyak2 coz buat GA..
      dieyla s0kong GA kak syan :)
      slamat hari raye  

2 lovely notes

2nd GiveAway by LyssaSecret

Sunday, 4 September 2011 Sunday, September 04, 2011




epy bufday to you..
epy bufday to you.. 
epy bufday to kak lyssa..
epy bufday to you.. :)

hepy b0rnday to kak lyssa
sm0ge pnjng umur n epy selalu :D

j0m join GA nie ramai2
dieyla dh j0in dah

niey dieyla tag 3 org kwn bl0gger dieyla.. :
myra
ella arina
qis 

 bye bye..



0 lovely notes